ایزو 22000
 
شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 22:38 ::  نويسنده : پویا

 سيستم مديريت ايمني مواد غذایی ISO 22000:2005 

 

طراحی و اجراي سیستم مديريت ایمنی مواد غذایی در سازمان، تحت تاثير عوامل مختلف به ويژه خطرات ایمنی مواد غذایی، فرآورده های فراهم شده و اندازه و ساختار سازمان قرار مي گيرد. در سیستم ISO 22000، لازم است که سازمان ازيک رويکرد فرآیندی پويا و نظام مندبه منظور تکوين سیستم مديريت ایمنی مواد غذايي استفاده نمايد. 

استاندارد مذکور سازمان را در راستای نيل به اهداف زير یاری مي نمايد: 

• امکان پذيري و تجزيه و تحليل خطر 
• ايجاد برنامه های پیش نيازی عملياتی 
• ايجاد طرح HACCP 
• به روز در آوري اطلاعات و مستندات اوليه مشخص کننده PRP، و طرح HACCP 
• طرح ريزی تصديق 
• رديابی و کنترل عدم انطباق  

چه کساني سود می برند؟

• توليد کنندگان از جمله توليد کنندگان خوراک دام و طیور 
• کارخانجات مواد غذايی 
• کليه فعاليتهای حمل و نقل و توزيع 
• عمده فروشان و خرده فروشان مواد غذايي 
• توليد کنندگان دستگاه ها، تجهيزات، افزودنی ها

• توليد کنندگان مواد شيميايی و شستشو و ضد عفونی و …  

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

www.behsaniso.com




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







مشاور ایزو , گواهینامه ایزو , سیستم های ایزو , اخذ ایزو
سیستم های مدیریتی ایزو
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مشاور ایزو , گواهینامه ایزو , سیستم های ایزو , اخذ ایزو و آدرس iso10004.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 172
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1