شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 23:9 ::  نويسنده : پویا

 دارایی های نامشهود بسیار با ارزشند و برند هر سازمان از ارزشمندترین آنهاست که کمتر کسی نیز آنرا درک کرده است. تعیین ارزش برند به نحوی که موثق باشد کار گرانقدریست. این استاندارد بین المللی رویکردی مناسب و معتبر به ارزش گذاری برند ارائه می دهد و از جنبه های مالی، رفتاری و قانونی به آن می پردازد.

مقوله ارزش‌گذاری برند در دنیا تا سال 2010 به روشهای مختلفی انجام  می‌شد، با توجه به تتوع و بعضا تضاد یا عدم هم‌پوشانی این روشها، نتایج غیر قابل اتکاء و متفاوت بود. کمیته تخصصی ارزش‌گذاری برند در موسسه ISO با عضویت نمایندگان 3 شرکت برتر فعال در این حوزه در سال 2010 شکل گرفت و خروجی آن در سپتامبر 2010 منجر به انتشار استاندارد بین‌المللی ISO10668 :2010 -Brand Valuation (استاندارد ایزو 10668) گردید. 
ایزو 10668 توسط کمیته پروژه ISO/PC 231 مدیریت انرژی سازمان ایزو تهیه گشته است.
این استاندارد بین المللی تعیین کننده الزاماتی پیرامون رویه ها و روشهای اندازه گیری ارزش مادی برند می باشد.
در این استاندارد بین المللی چارچوبی برای ارزش گذاری برند مشخص می شود نظیر اهداف، مبناهای ارزش گذاری، رویکردهای ارزش گذاری، روشهای ارزش گذاری و یافتن  داده ها و فرضیات کیفی را در بر می گیرد. همچنین روشهای گزارش‌دهی درباره نتایج ارزش گذاری را عنوان می کند.
ارزش گذاری برند بسته به موقعیت سازمان می تواند براي اهداف زیر استفاده شود:
 تامین منابع مالی و جذب شریک تجاري
 ارزش گذاري سهام و ورود به بازار بورس
 اخذ وام و تسهیلات بانکی
 برنامه ریزي استراتژیک و مدیریت برند
 درج در گزارشات مالی و حسابداري
 پرداخت خسارت، دیون و ورشکستگی
 استفاده در دعاوي حقوقی و قضایی 
شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088


شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 23:8 ::  نويسنده : پویا

 سازمان ها با هر نوع و اندازه اي با دامنه ايی از ريسک هايي مواجه هستند که ممکن است بر دستيابي آن ها به اهدافشان تأثير بگذارد. اين اهداف ممکن است به دامنه ایي از فعاليت هاي سازمان از فعاليت هاي استراتژيک اولیه تا فعاليت هاي عملياتي آن، فرآيندها و پروژه ها مربوط باشد و بر حسب اثرات اجتماعي، محيطي، تکنولوژي، برآمدهاي ايمني و حفاظتي، تجاري، مالي و معيارهاي اقتصادي در کنار اثرات گروهي، فرهنگي، سياسي و اعتباري منعکس شود.

تمام فعاليت هاي يک سازمان که با ريسک همراه است بايد مديريت شود. فرآيند مديريت ريسک به تصميم گيري هایی کمک مي نمايد که همراه با در نظر گرفتن عدم قطعيت و امکان وقوع حوادث و رويدادهاي (عمدي و غيرعمدي) آتي و اثرات آن ها بر اهداف مورد توافق است. مديريت ريسک در بردارنده ي روش هاي سيستماتيک و منطقي براي:
 برقراري ارتباط و مشاوره در سرتاسر اين فرآيند
• تدوين زمينه براي شناسايي، تحليل، ارزيابي و مواجهه با ريسک مربوط به هر فعاليت، فرآيند، عملکرد يا محصول
• پايش و مرور ريسک ها
 گزارش دادن و ثبت کردن نتايج به صورت مناسب مي باشد. 
مدیریت ریسک در واقع  شناسایی، ارزیابی و اولویت بندی خطرات است، که به دنبال آن کمترین میزان خسارت و بیشترین زمان برای جلوگیری از وقوع خسارت را به همراه خواهد داشت.  استاندارد ISO 31000 نیز این براین موضوع تاکید دارد که شرکتی که این استاندارد را برای محصول خود دریافت کرده است تا چه میزانی مدیریت ریسک ها و مواجهه با آن ها را پیش بینی و تحلیل کرده است. هدف اين استاندارد انعکاس نمونه هاي مناسب و متداول در انتخاب و استفاده از تکنيک هاي ارزيابي ريسک است و به مفاهيم جديد يا استنتاج شده اي که به سطح قابل قبولي از اجماع حرفه اي نمي رسد، اشاره نمي کند.
استاندارد 31000 می تواند در طول حیات یک سازمان و در مورد دسته وسیعی از فعالیتها از جمله فعالیتهای استراتژیک و تصمیم گیری، عملیاتی، فرایندی، عملکردی، پروژه ای، تولیدی، خدماتی و مالی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین این استاندارد می تواند در مورد هر نوع ریسکی با انواع پیامدهای اعم از مثبت و یا منفی مورد استفاده واقع شود. اگر چه استاندارد 31000 نوعی خط مشی کلی و عمومی در مدیریت ریسک ارایه می کند ولی هدف آن یکسان سازی مدیریت ریسک در همه سازمانها نیست. طراحی و پیاده سازی برنامه های مدیریت ریسک و چارچوبهای آن باید بر اساس نیازها و شرایط ویژه هر سازمان و یا اجتماع از نظر عملکردی، مالی، عملیاتی، پروژه ای، ساختاری، محتوایی و اهداف و مقاصد مورد نظر باشد. هدف این استاندارد هماهنگ کردن فرایندهای مدیریت ریسک در استانداردهای جهانی موجود و آتی می باشد. این استاندارد در واقع برای کمک به سازمانها و شرکتها و دولتها به منظور تهیه برنامه های مدیریت ریسک متناسب با شرایط خودشان طراحی شده است. سازمان جهانی استاندارد توصیه کرده است که سازمانها و جوامع باید تلاش نمایند تا این دستور العملها را به صورت بخشی از سیستم مدیریتی خود مورد استفاده قرار دهند و در تهیه سیستم مدیریت ریسک خود همت گمارند. این استاندارد به سازمانها کمک می کند تا بتوانند در شرایط ریسکی برنامه ریزی بهتری داشته و در صورت بروز حوادث به صورت بهتری نسبت به آنها واکنش نشان داده و در زمان کوتاه تری بهبود یابند. 
شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088


شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 23:6 ::  نويسنده : پویا

 ایزو 50001

سیستم مدیریت انرژی
 
هدف از این استاندارد، توانمندسازی سازمان ها به استقرار سیستم ها و فرآیندهای لازم برای بهبود عملکرد انرژی شامل کارایی، بهره برداری و مصرف انرژی است. پیاده سازی این استاندارد بین المللی جهت کاهش تصاعد گازهای گلخانه ای و دیگر پیامدهای زیست محیطی و کاهش هزینه انرژی از طریق مدیریت سیستماتیک انرژی در نظر گرفته شده است. این استاندارد بین المللی برای تمام انواع سازمان ها در اندازه های مختلف صرفنظر از شرایط جغرافیایی، فرهنگی یا اجتماعی قابل کاربرد است. پیاده سازی موفق به تعهد کلیه سطوح و بخشهای سازمان و خصوصا مدیریت ارشد بستگی دارد. این استاندارد بین المللی، الزامات یک سیستم مدیریت انرژی (EnMS) را تشریح می کند که بر مبنای آن ها سازمان قادر به استقرار و پیاده سازی خط مشی انرژی، استقرار اهداف کلان و خرد و برنامه های اجرایی است که الزامات قانونی و اطلاعات مربوط به بهره برداری انرژی بارز را نیز در نظر می گیرد. سیستم مدیریت انرژی سازمان را قادر می سازد به تعهدات خط مشی خود دست یابد، برای بهبود عملکرد انرژی اقدامات لازم را به کار گیرد و انطباق سیستم را با الزامات این استاندارد بین المللی نشان دهد. 
سیستم مدیریت انرژی ISO 50001 توسط کمیته پروژه ISO/PC 242 مدیریت انرژی، تهیه شده است و در سال 2011 از سوی سازمان بین المللی استاندارد سازی ISO انتشار یافته است.
فوایدی که به دنبال استفاده از این استاندارد به دست می آید عبارتند از:
- کاهش هزینه های مالی در مصرف انرژی
- افزایش کارآیی مصرف انرژی در فرآیندهای سازمان
- ایجاد فرهنگ اصلاح الگوی مصرف برای استفاده صحیح از انرژی
- ایجاد راهکارهای جدید برای استفاده بهینه از انرژی
- کنترل و استاندارد سازی در انرژی از دیدگاه مصرف و تولید.
- سازگاری با استاندارد ISO 14001 
شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
 
+ نوشته شده در  پنجشنبه سی ام خرداد 1392ساعت 16:53  توسط پویا  |  آرشیو نظرات
 

سيستم مديريت كيفيت آزمايشگاه هاي پزشكی
Particular requirements for quality and  competence
 
 
ISO 15189 بوسیله کمیته فنی ISO/TC 212 تهیه شده و جهت ارزیابی آزمایشگاههای کلینیکی و سیستمهای تشخیص آزمایشگاهی بکار می رود. هدف از تدوین این استاندارد، تعیین الزامات خاص برای کیفیت و احراز صلاحیت در آزمایشگاه های پزشکی می باشد.

 

 
 

 

این استاندارد که بر اساس ISO/IEC 17025 و ISO 9001 می باشد، الزاماتی برای صلاحیت و کیفیت که خاص آزمایشگاه های پزشکی است را ارائه می دهد. خدمات آزمایشگاه پزشکی در مراقبت از بیماران ضروری است و بنابراین باید به منظور برآوردن نیازهای تمام بیماران و کارکنان بالینی که مسئولیت مراقبت از بیماران را بر عهده دارند، در دسترس باشند. اینگونه خدمات شامل ترتیباتی برای پذیرش، آماده سازی بیمار، شناسایی بیمار، جمع آوری نمونه ها، نقل و انتقال، ذخیره سازی، پردازش، انجام آزمایش نمونه های بالینی و متعاقبا صحه گذاری، تفسیر، گزارش و مشاوره با در نظر گرفتن ایمنی و اصول اخلاقی در فعالیت های آزمایشگاه پزشکی می باشند. بنابراین آزمایشگاهیان تلاش کردند تا استانداری تهیه کنند که همه نیازهای اساسی یک آزمایشگاه تشخیص طبی را در بر بگیرد. این استاندارد تحت عنوان استاندارد ۱۵۱۹۸ نام گذاری و منتشر شد. 

هدف استاندارد ایزو ۱۵۱۸۹ چیست؟
  •  ISO 15189  تایید اعتبار یک آزمایشگاه است و با این استاندارد بین عموم صلاحیت دار شناخته می شود. بنابراین برای عموم مردم شاخصی می شود تا بتوانند سرویس سلامت خود را بین سرویس دهندگان انتخاب کنند.
  •  تطابق با استاندارد به آزمایشگاه کمک می کند تا کار خود را به خوبی و با دقت و همچنین طبق استاندارد ها انجام دهند و محکی برای حفظ مهارت آزمایشگاه را فراهم می آورد.
  •  تطابق با استاندارد موثرترین وسیله بازاریابی برای آزمایشگاهی تشخیص طبی است و می تواند پاسپورتی برای پیمان کاران باشد که نیاز به تائید آزمایشگاه طرف قرارداد خود دارند. 
  •  

  • شرکت بهسان مدیریت پرشین 
  • آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
  • تلفن :  4-22650151  و 22010088
  • www.behsaniso.com


شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 23:5 ::  نويسنده : پویا

 ایزو 26000 استاندارد جهانی برای مسئولیت پذیری اجتماعی

ISO 26000 Social Responsibility 
ایزو 26000 مسئولیت اجتماعی را به شرح زیر بیان می کند:
مسئولیت یک سازمان از تاثیرات تصمیمات و فعالیتهای خود بر جامعه و محیط، از طریق رفتاری شفاف و اخلاقی. سازمان های واقع در هر نقطه دنیا و سهامداران و ذینفعان آنها، آگاهی مناسبی  نسبت به مزایای رفتارهای اجتماعی پیدا کرده اند. هدف مسئولیت اجتماعی کمک به توسعه ی پایدار می باشد. ایزو26000، راهکاری را در زمینه اصول اساسی مسئولیت اجتماعی، مسائل و موضوعات مرتبط با مسئولیت اجتماعی و روش های ادغام و تلفیق و تبدیل رفتار مسئولیت اجتماعی به راهکارها، سیستم ها، اقدامات و فرآیندهای سازمانی ارائه می نماید.
ایزو26000 توسط چه کسانی ابداع گردید؟
ایزو 26000 توسط کمیته مسئولیت اجتماعی ISO/TMB  ایجاد شده است. این استاندارد با مشارکت کارشناسانی از بیش از 90 کشور و 40 سازمان بین المللی و منطقه ای درگیر در جنبه های مختلف مسئولیت اجتماعی، ایجاد شده است. 
مزایا و مسئولیت اجتماعی برای یک سازمان:
مسئولیت اجتماعی، مزایای احتمالی بیشماری را برای یک سازمان در پی دارد. این مزایا و منافع عبارتند از:
* ترغیب به تصمیم گیری آگاهانه تر بر اساس شناخت بهتر از انتظارات و توقعات جامعه، فرصتهای مرتبط با مسئولیت اجتماعی(نظیر مدیریت بهتر خطرات و تهدید قانونی) و تهدیدها و خطرات مرتبط با عدم مسئولیت اجتماعی
* بهبود اقدامات مدیریت بحران(تهدید)سازمان
* افزایش شهرت سازمان و افزایش اعتماد عمومی
* افزایش رقابت سازمان با رقبای خود که شامل دسترسی به وضعیت مالی و شریک ممتاز می باشد
* بهبود و ارتقای رابطه سازمان با سهامداران خود و ظرفیت آن برای ابتکار و نوآوری، از طریق ارائه دیدگاهها و نگرشهای جدید و تماس با طیف متنوعی از سهامداران
* افزایش وفاداری، صداقت و روحیه ی کارمندان، ارتقای ایمنی و سلامت کارگران زن و مرد و تاثیر مثبت بر توانایی استخدام، ترغیب و ابقای کارمندان
* صرفه جویی حاصل از بهره وری و راندمان منبع،کاهش مصرف انرژی و آب، کاهش ضایعات، بازیافت محصولات فرعی با ارزش و در دسترس روز افزون به مواد خام
* افزایش اطمینان پذیری و عدالت در معاملات از طریق امور سیاسی مسئولانه، رقابت منصفانه، و فقدان(عدم) فساد و رشوه خواری
* جلوگیری یا کاهش تعارضات احتمالی با مشتریان در زمینه محصولات یا خدمات
* کمک به دوام بلند مدت سازمان از طریق افزایش تداوم منابع طبیعی و خدمات محیطی
* کمک به تولید کالای عمومی و تحکیم جامعه و نهادهای شهری 
 
شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088
 


شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 23:4 ::  نويسنده : پویا

 Good Manufacturing Practices

GMP
GMP مخفف ( Good Manufacturing Practices) وبه معنای " روشهای خوب ساخت" میباشد که از جمله استاندارد های پیش نیازی در برقراری سیستم های بهداشتی مدرن مانند HACCP و ISO 22000 محسوب میگردد.
مبانی GMP با تمرکز بر سا ختارهای محیطی ونیز لولزم وتجهیزات مورد استفاده در فرآوری غذا، دارو ومواد افزودنی، راهکارهی عملی مناسبی را در ارتباط ویژه با نوع فرآوری و به منظور رسیدن به یک زیر ساخت منسب ارائه میدهد.
اصول GMP میتواند به عنوان ابزار پایش در ارزیابی سطح بهداشتی زیر ساخت های مرتبط با فرآوری محصول در سازمان های فعال در حیطه مواد غذایی، دارویی مواد افزودنی به کار گرفته شود.  
 
شرکت بهسان مدیریت پرشین 
آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3
تلفن :  4-22650151  و 22010088



شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 23:4 ::  نويسنده : پویا

 استاندارد "غذای حلال - راهنمای عمومی" که پیش نویس آن درکمیسیون های مربوط توسط سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه و تدوین شده و درهشتصد و شصت و ششمین اجلاس کمیتۀ ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 88/7/18، مورد تصویب قرار گرفته است،  و به استناد بند یک مادۀ 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، مصوب بهمن ماه 1371، به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر شده است.

در تدوین این استاندارد، علاوه بر استفاده از قوانین فقهی شرع اسلام، نظیر احکام حلیت، صید و ذباحه و اصول فقهی مرتبط، از قبیل اصاله الصحه و عدم تذکیه، از نظرات صاحب نظران دراین زمینه نیز استفاده شده است.

هم چنین سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه، درحد امکان بین این استاندارد واستانداردهای بین المللی و ملی سایر کشور های اسلامی، هماهنگی ایجاد شود.

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین الزامات و ویژگیهای پایه برای انطباق مواد اولیه و فرآورده های غذایی، در هر مرحله از زنجیره غذایی با احکام و قوانین اسلام، منطبق با الزامات مذهب مبین فقه جعفری علیه السلام است.

دامنه کاربرد

این استاندارد برای موضوعات زیر کاربرد دارد:

الف - مواد اولیه و افزودنیهای غذایی که منشاء حیوانی یا مستی آور دارند. این مواد می تواند شامل:  انواع مواد افزودنی، نگهدارنده، طعم دهنده، قوام دهنده و مانند آن با پایه حیوانی و مستی آور مانند ژلاتین، مایه پنیر، آلبومین و ترکیبات آنزیمی باشد.

ب - فرآورده ها ی غذ ایی که در تو لید و فرآوری آن ها، به هر میزان هر چند جزیی، از مواد اولیه و افزودنیهای با منشاء حیوانی یا مستی آور استفاده شده باشد. این فرآورده ها می تواند شامل : انواع فرآورده های گوشتی، لبنی، روغنی، آشامیدنی، فرآورده های تخمیری الکلی و مشتقات آن ها باشد.

پ - مواد اولیه، افزودنیها و فرآورده های غذایی که ممکن است در هر مرحله از زنجیره غذایی با مواد نجس یا غیرحلال در تماس باشند. این مر احل می تواند شامل دریافت، آماده سازی، فرآوری، جداسازی، استحصال، استخراج، تعیین، بسته بندی، برچسب گذاری، علامت گذاری، کنترل، جابجایی، حمل و نقل، توزیع، انبارش، عرضه و سرو کردن غذای حلال و محصولات آن، ازجمله اجزای تشکیل دهندۀ مواد غذایی و ترکیبات کمک فرآوری کننده باشد.

ت - مواد اولیه، افزودنیها و فرآورده های غذایی که روش تولید آنها ممکن است به گونه ای باشد که منجر به تغییر در اصل حلیت ماده غذایی گردد؛ مانند آب انگور که براثر جوشیدن تا قبل از تبخیر دو سوم آن، حرام می گردد.

کلیۀ الزامات و ویژگیهای مندرج در این استاندارد، به منظور کاربرد در کلیۀ مراجع قانونی کشور که مرتبط با زنجیرۀ غذایی هستند، در نظر گرفته شده است .

شرکت بهسان هم می تواند گواهینامه حلال را از اعتبار بخشی اتاق بازرگانی کشور ایران و هم از اعتبار بخشی کشور مالزی ارائه کند. 

 

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

 

www.behsaniso.com




شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 22:56 ::  نويسنده : پویا

 FDA

سازمان غذا و داروی آمریکا FDA)Food and Drug Administration) یکی از آژانس های وزارت بهداشت ، درمان و خدمات انسانی ایالات متحده ، یکی از بخش های اجرایی ایالات متحده است. FDA مسئول حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تنظیم و نظارت بر ایمنی مواد غذایی ، محصولات تنباکویی ، مکمل های غذایی، واکسن، تزریق خون ، دستگاه های پزشکی، دستگاه های ساطع اشعه الکترومغناطیس (ERED)، محصولات دامپزشکی و لوازم آرایشی است. 

مــدرك  FDA یک گواهـينامــه بين الملـلــی است كه از طريـق سـازمان دارو و غـذای آمريكـا جهــت توليد كنندگـان محصولات غـذايـی، دارويی و پزشكـی سر تا سر جهان صادر مـی شود. اين مدرك به منـزله به رسـميت شناختن شـركت توليد كننـده توسـط FDA، در خصوص  بهداشتی بودن و سلامت عمومی محصولات آن شركت بوده و حكم مجوز ورود محصولات آن شركت را به آمريكا دارا است.

همچنين اين گواهينامه با توجه به شناخته شده بودن نام FDA آمريكا برای كليه كشور های جهان و جايگاه اين سازمان در تبيين و ارائه استانداردهای مربوط به محصولات غذايی و دارويی می تواند نقش بسزايی در جلب نظر مشتريان خارجی و داخلی جهت صادرات و فروش داشته باشد. 

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

www.behsaniso.com




شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 22:54 ::  نويسنده : پویا

 استاندارد ایزو 17025- الزامات خاص برای کیفیت و احراز صلاحیت آزمایشگاههای آزمون و کاليبراسيون-ISO/IEC 17025 

 

شدر این استاندارد الزامات عمومی برای احراز صلاحیت جهت انجام آزمون و یا کالیبراسیون و نیز نمونه برداری تعیین میشود. این استاندارد دربرگیرنده انواع آزمون و کالیبراسیونی است که با استفاده از روشهای استاندارد، روشهای استاندارد نشده و روشهای ابداع شده در خود آزمایشگاه انجام میگیرد. 

این استاندارد در مورد کلیه سازمانهای انجام دهنده آزمون و یا کالیبراسیون کاربرد دارد و مثلا شامل آزمایشگاههای شخص اول، شخص دوم و شخص ثالث و نیز آزمایشگاههایی است که آزمون و یا کالیبراسیون در آنها بخشی از بازرسی و گواهی کردن محصول را تشکیل میدهد. 

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

 

www.behsaniso.com



شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 22:53 ::  نويسنده : پویا

 استاندارد ایزو 17020- معیارهای عمومی برای انواع مختلف سازمانهای بازرسی کننده-ISO/IEC 17020 

 

هدف از این استاندارد مشخص کردن معیارهای عمومی سازمانهای بازرسی کننده بیطرف، قطع نظر از بخش مورد بازرسی می باشد.این استاندارد همچنین معیارهای استقلال را نیز مشخص مینماید.

این استاندارد برای استفاده سازمانهای بازرسی کننده و مراجع تائید صلاحیت و نیز سایرسازمانهای مرتبط با شناسایی صلاحیت سازمانهای بازرسی کننده در نظر گرفته شده است.این مجموعه از معیارها ممکن است هنگام به کارگیری در بخشهای خاص یا بازرسی در حین کار نیاز به تفسیر داشته باشد.

این استاندارد آزمایشگاههای آزمون، سازمانهای گواهی کننده یا اظهار انطباق توسط عرضه کنندگان را که معیارهای مربوط به آنها در سایر استانداردهای اروپایی سری EN 45000  ذکر شده است در برنمی گیرد. 

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

 

www.behsaniso.com




شنبه 15 تير 1392برچسب:, :: 22:53 ::  نويسنده : پویا

 سیستم مدیریت کیفیت در صنایع خودرو سازی ISO/TS 16949:2009 

 

چه کسی سود می برد؟ 

عرضه کنندگان مستقیم و غیر مستقیم، کارخانه های خودرو سازی که هدفشان حفظ و یا بدست آوردن جایگاه در وضعیت رقابتی بازار با استفاده از تولید قطعات با کیفیت بالاتر است.

شرکت های دارنده گواهینامه سیستم های مدیریت کیفیت سری ISO 9001 که مایل به رشد و توسعه استراتژی سیستم کیفیتی خود می باشند. 

چه چیزی به دست می آید؟ 

• بهبود استراتژی شرکت
• رضایت کارکنان
• رضایت مشتری و تولید کنندگان
• فرآیند بهبود مستمر
• توجه به پیشگیری از بروز خطا
• استحکام در قابلیت اطمینان و امکان پذیری فرآیند
• ارزش افزوده بیشتر در فعالیتها
• اطمینان از آنکه رضایت مشتری در فرآیند شکل گیری محصول کاملا تحقق پیدا می کند. 

شرکت بهسان مدیریت پرشین 

آدرس : جردن- بلوارگلشهر- برج آی تک – طبقه 3

تلفن :  4-22650151  و 22010088

 

www.behsaniso.com




مشاور ایزو , گواهینامه ایزو , سیستم های ایزو , اخذ ایزو
سیستم های مدیریتی ایزو
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مشاور ایزو , گواهینامه ایزو , سیستم های ایزو , اخذ ایزو و آدرس iso10004.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 172
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1